Marjolein
Scherphuis

Voor mij staat Eefje Gerits hoog in de top tien van favoriete relaties. In haar werk heeft ze een arendsoog en is ze snel en zorgvuldig, en in haar communicatie is ze helder en to the point. Maar bovenal is Eefje een heel prettig mens. Waar vind je dat nog …?!

Marjolein Scherphuis, senior communicatieadviseur en tekstschrijver

Jos
Burgers

Professionaliteit, gevraagde én ongevraagde adviezen, zorgvuldigheid en kennis van zaken. Die kwaliteiten maken een redacteur wat mij betreft top. Daarom werk ik bij mijn schrijfprojecten al jarenlang met veel plezier en succes nauw samen met Eefje Gerits.

Jos Burgers, bestsellerauteur en veelgevraagd spreker

Monic
Bührs

Ik heb Eefje Gerits leren kennen als een echte vakvrouw. Zelfs als je denkt dat je iets moois hebt aangeleverd, is een tekst na haar suggesties toch nog tien keer beter.

Monic Bührs, eigenaar van In Touch women resource management

Ina
Boer

Een zeer accurate en bijzonder prettige samenwerkingspartner: zo zou ik Eefje Gerits willen omschrijven. Door haar brede kennis van de schrijf-, redactie- en productieprocessen rondom boekuitgaven kun je met heel diverse vragen bij haar terecht. Voor onze uitgeverij is zij dan ook van grote waarde.

Ina Boer, uitgever bij Van Duuren Management

Elke
Parsa

Eefje Gerits is een kei in haar vak. Van half werk heeft ze nog nooit gehoord. Ze besteedt aan iedere opdracht evenveel aandacht en zorg. Daarnaast is ze een waardevolle sparringpartner die de ander altijd serieus neemt en in zijn waarde laat. Iets wat essentieel is als je samen aan een schrijfproject begint.

Elke Parsa, acquirerend redacteur en vertaalster